Faceți căutări pe acest blog

vineri, 4 februarie 2011

clame de par



6 comentarii:

  1. Foarte, foarte frumos! Te intreb si eu, cum iti ies asa de bine florile?

    RăspundețiȘtergere
  2. am sa incerc sa pregatesc un "tuto" in imagini ca sa-ti explic cum se reduce o "cane", urmareste mesajele de saptamana viitoare, te pup si spor la lucru!

    RăspundețiȘtergere
  3. Care e diferenta dintre fimo soft si fimo original? Eu am soft. Urmeaza sa le ard si sa le montez. Vreau sa increc sa pun pe blog pe cele arse. Am pregatite deja 2 bratari, 2 inele ( care se asorteaza cu bratarile) si un colier....

    RăspundețiȘtergere
  4. Fimo soft este moale si usor de modelat. Daca vrei sa faci tehnica millefiori este mai bine sa folosesti fimo clasic (original) pentru ca motivul nu se deformeaza prea tare.
    In orice caz, pentru un modelaj reusit, trebuie sa pregatesti lutul polimeric inainte de a te apuca de lucru: sa malaxezi timp de 5-6 minute pana devine flexibil. O ustensila foarte practica pentru modelaj este masina de facut taietei; eu mi-am cumparat una de la supermarket asta vara si o folosesc de fiecare data pentru pregatirea lutului, pentru formarea degradeurilor si alte tehnici foarte interesante. Daca iti iei una, sa n-o folosesti apoi la bucatarie! Pupicuri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da stiu la ce te referi! Poate o sa-mi iau una de ziua mea!

    RăspundețiȘtergere