Faceți căutări pe acest blog

luni, 10 septembrie 2012

challenge

Colierul de mai jos participa la concursul de pe blogul paroledepate.canalblog.com/

Conectati-va pe adresa de mai sus si veti vedea o multime de creatii in culorile bleu turquoise, portocaliu  si galben.



sâmbătă, 8 septembrie 2012

O multime de perle colorate

Iata si o imagine cu toate piesele obtinute cu ajutorul acestor doua tehnici pe care vi le-am descris mai devreme; urmeaza cateva ore de lucru pentru a obtine  un luciu frumos si a le transforma in bijuterii! O parte va pastra aspectul mat, o alta va obtine un luciu discret cu ajutorul unui lac special pentru argila polimerica...




joi, 6 septembrie 2012

experiente: baton caleidoscopic (partea a treia)

Cum va spuneam in mesajul precedent, am folosit numai jumatate de baton pentru motivul caleidoscopic si iata ce a iesit:




Daca v-au placut aceste experiente, lasati-mi un mic comentariu pe blog si inscrieti-va, in felul acesta va tin la curent cu noi experiente din atelier. Pe curand!

miercuri, 5 septembrie 2012

Experiente: Baton caleidoscopic (partea a doua)

Tehnica batoanelor caleidoscopice necesita putina experienta si multa rabdare, dar rezultatul merita efortul!

Eu am plecat de la trei culori de baza: rosu portocaliu, galben si bleu turquoise si am creat mai intai batoanele (in engleza "cane") pe care aveam intentia sa le folosesc; in prealabil, am desenat mai multe forme caleidoscopice in caietul meu de desene si mi-am ales unul dintre motive. Iata in imaginea de mai jos batonul de baza:

Am redus acest baton si l'am taiat in sase parti egale pe care le-am asamblat intr-un hexagon; din pacate, motivul nu a iesit perfect  simetric, cum as fi vrut si a trebuit sa tai batonul si sa folosesc numai jumatate din el:


Dar totul nu este pierdut:) Argila polimerica ofera acest enorm avantaj de a folosi batoane "ratate" pentru a crea motive surprinzatoare si uneori mai interesante decat motivul de baza...
conectati-va pe blog maine si veti vedea :)